WELKOM WELKOM

Welkom bij de Protestantse wijkgemeente Schiebroek rond de Goede Herderkerk.

Wij zijn een levendige, muzikale protestantse gemeente met een open houding. De Bijbel is onze bron van inspiratie. Aangesproken door de hoopvolle, bevrijdende stem die daar klinkt, houden wij de lofzang gaande. Iedereen is altijd welkom, uit welke kerkelijke of onkerkelijke achtergrond dan ook, gelovig of ongelovig. Wij zijn met elkaar verbonden en willen ook aanwezig zijn voor mensen om ons heen, in de wijk en de stad.

• Wij zijn één van de zes wijkgemeenten van de Protestantse Gemeente Rotterdam-Noordrand en maken deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).
  • Zie ook de rubrieken Nieuws, Kerkdiensten en Agenda voor de eerstvolgende kerkdiensten en activiteiten.
  • Ons ‘thuis’ is de Goede Herderkerk uit 1957 aan het Kastanjeplein 28, 3053 CD te Rotterdam. Locatie: Klik hier .
  • Neem gerust contact op: telefoon 010-418 86 99, of via de contactformulieren op deze site.
  • Onze privacy-verklaring kunt u lezen door hier te klikken.