PKN
Protestantse wijkgemeente Schiebroek
 
WELKOM WELKOM

Welkom bij de Protestantse wijkgemeente Schiebroek. Fijn dat u ons heeft gevonden.

Wij zijn:

  • één van de zes wijkgemeenten van de Protestantse gemeente Rotterdam-Noordrand te Rotterdam
  • een wijkgemeente waarin het ‘om mensen gaat’
  • een actieve kerkelijke gemeente aan de noordwestelijke rand van Rotterdam.
  • een wijkgemeente die haar ‘thuis’ vindt in de Goede Herderkerk (bouwjaar 1957), Kastanjeplein 28, 3053 CD Rotterdam, telefoon: 010-418 86 99
  • Lokatie: Klik hier
Onze privacy-verklaring kunt u lezen door hier te klikken.
 
Versoepeling coronamaatregelen vanaf 25 september 2021 Versoepeling coronamaatregelen vanaf 25 september 2021
In de afgelopen maanden hebben we verschillende keren Corona-maatregelen aangepast met betrekking tot het gebruik van het kerkgebouw en tot kerkdiensten naar aanleiding van overheidsmaatregelen.  Daarbij werden door onze wijkgemeente de adviezen van de PKN gevolgd met betrekking tot de toepassing van die maatregelen in en rond kerkdiensten.

We komen nu gelukkig in een periode dat maatregelen versoepeld kunnen worden. Dat voelt onwennig. Kan alles weer?  Nee, dat is niet het geval. En wellicht zouden we dat uit voorzichtigheid ook nog niet willen.

Voor de komende tijd willen we  aanpassingen concreet maken door de volgende regels toe te passen voor diensten in de Goede Herderkerk, ook nu gebaseerd op de adviezen van de PKN waarover u meer te weten komt via een klik op Lees meer... :
 
lees meer ยป
 
Onze kerkwinkel en kerkelijke app Appostel Onze kerkwinkel en kerkelijke app Appostel

Onze wijkgemeente heeft een eigen kerkwinkel. Dat is een digitale omgeving, waar u uw collectebonnen kunt bestellen en uw giften kunt overmaken. In de kerkwinkel kunt u ook bijdragen aan specifieke doelen of een CD bestellen.
Betalen doet u via de beveiligde omgeving van i-Deal.
Om bestellingen te doen in onze kerkwinkel moet u eenmalig een account aanmaken. U leest daarover meer in onze Kerkwinkel


U kunt ook gebruik maken van Appostel. Kies dan voor "wijkgemeente Schiebroek". In Appostel kunt u uw collectebijdrage doen. Dit kan kan vanuit een opgewaardeerd tegoed of via i-Deal.
Meer informatie via onze kerkrentmeesters.

 
 

Inloggen


Kerkgebouw

 
Zicht bij binnenkomst

 
Kerkzaal vanuit liturgisch centrum

 
Het hoofdorgel

 
Bijbel

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.