Welkom op zondag

De kerkdiensten beginnen - tenzij anders vermeld - om 10.00 uur. De Goede Herderkerk is rolstoeltoegankelijk en in de kerk is een ringleiding aanwezig. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar is er opvang en voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er kinderkerk. Voor jongeren van 12 tot 16 jaar is er de jeugdkerk. En, welkom bij koffie, thee of limonade drinken in de Kastanjezaal na afloop van de dienst.

Klik hier op  kerkdienstgemist.nl  voor het volgen van de dienst via deze site (komt dan niet de juiste kerk in beeld zoek dan naar " schiebroek "). Voor het volgen van de dienst via youtube klikt u hier op  youtube.com (komt niet de juiste kerk in beeld zoek dan naar " goede herderkerk schiebroek ".
Volg verder de aanwijzingen die bij kerkdienstgemist.nl of youtube worden gegeven.

De uitzendingen worden vanaf ongeveer tien minuten voor het begin van de dienst gestart!

Voor de orde van dienst of liturgie van onze kerkdiensten klikt u hier op Nieuwsbrief en kiest u daar de gewenste versie. Via de tab "Kerkdiensten / Kerkdienst gemist?" (zie menu bovenaan) vindt u de mogelijkheid tot het geven van een bijdrage voor Diaconie of Kerk.

De dienst met alleen geluid volgen kan via de tab "Kerkdiensten / Kerkdienst gemist?" (zie menu bovenaan, en daar zijn ook oudere-opname's terug te vinden).
Tevens vindt u daar de mogelijkheid tot het geven van een bijdrage voor Diaconie of Kerk.

Overzicht van de komende diensten

Het Antependium kleurt paars in de
40-dagen-tijd.

Zondag 3 maart Oculi - Ogen -

Zondag 10 maart Laetare - Verheugen -
- 10.00u ds. P. Schelling

Zondag 17 maart Judica - Oordeel -

Zondag 24 maart Palmzondag

Witte Donderdag 28 maart
- 19.30u ds. Marco Visser

Goede Vrijdag 29 maart
- 19.30u ds. Marco Visser
- samen met de Cantorij

Stille Zaterdag 30 maart
- 22.30u ds. Marco Visser

- samen met de Cantorij

Pasen, zondag 31 maart

N.B.   Van zaterdag 30 op zondag 31 maart
          is de zomertijd ingegaan
en de klok
          dus een uur vooruit!

De liturgie voor de dienst(en) kunt u ophalen via een klik op deze Nieuwsbrief link en kiest u daar de gewenste versie.