Welkom op zondag

De kerkdiensten beginnen - tenzij anders vermeld - om 10.00 uur. De Goede Herderkerk is rolstoeltoegankelijk en in de kerk is een ringleiding aanwezig. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar is er opvang en voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er kinderkerk. Voor jongeren van 12 tot 16 jaar is er de jeugdkerk. En, welkom bij koffie, thee of limonade drinken in de Kastanjezaal na afloop van de dienst.

De diensten (audio) zijn vanuit huis of elders te volgen via kerkdienstgemist.nl

of ook via de tab "Kerkdiensten / Kerkdienst gemist?" (zie menu bovenaan, na inloggen!).

Aan uitzendingen met geluid & beeld wordt gewerkt.
De kinderdienst van zondag 3 juli is met geluid en beeld uitgezonden maar mocht u die gemist hebben dan kunt u hier klikken om deze dienst alsnog of weer een keer te volgen.
Houd ook ons YouTube-kanaal in de gaten (N.B. vanaf maandagavond 6 juni is dit de juiste link om de Pinksterdienst nog een keer te bekijken en te beluisteren).

Overzicht van de komende diensten

De zondagen na Trinitatis (12 juni) zijn in het kerkelijk jaar de zondagen van de 'feestloze periode', die duurt tot de advent. In deze tijd hangt er een groen antependium.

Voorganger: ds. Nette Falkenburg

Voorganger: mw. Mariëlla Diemer