Actie Kerkbalans 2023 Actie Kerkbalans 2023
 
Wat is Actie Kerkbalans precies? De feiten op een rij.

Actie Kerkbalans is de jaarlijkse actie waarbij aan leden van de kerk wordt gevraagd een financiële bijdrage te geven voor het unieke werk onze kerk. Mede door Actie Kerkbalans kan de Protestantse wijkgemeente Schiebroek (Goede Herderkerk) haar positieve bijdrage blijven leveren in de wijk.

Wil je nu meer weten over hoe de actie nu precies werkt, waarom elk jaar opnieuw een bijdrage wordt gevraagd,  waar het geld aan wordt besteed en wat er allemaal nodig is - klik op de lees meer-button....
Iedere euro is van belang en daarom wordt jou gevraagd bij te dragen maar het is geen verplichting om te doneren wat wij weer zo gemakkelijk mogelijk hebben gemaakt.
Bovendien is het mogelijk om je bijdrage aftrekbaar te laten zijn voor de inkomstenbealsting en dat is ook mogelijk voor zakelijk schenken. Een andere besparende mogelijkheid voor jou kan het periodiek schenken zijn.

Meer weten over de actie en de mogelijkheden?? Gebruik de lees-meer-button...!
 

 
lees meer »
 
Onze gemeente maakt gebruik van de Appostel app.

Onze gemeente maakt gebruik van de Appostel app.
Via deze app bent u altijd en overal betrokken bij onze gemeente. Met de app kunt u alle kerkelijke geldzaken op één plek beheren.
 
 
lees meer »
 
Meer over ons... Meer over ons...
Ons kerkblad 'Onderweg' en ook ons Kiekenboek zijn vanwege privacy-maatregelen alleen na inloggen te vinden onder de tab 'Onderweg... en met wie?'.  Inloggen kunt u via de 'Homepagina' waar rechtsboven een tab 'Inloggen' staat. Na het inloggen is dan de tab 'Onderweg... en met wie?' zichtbaar en kunt u naar ons wijkblad en ook het Kiekenboek.
 
 
FaceBook FaceBook
De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.
U vindt onze facebookpagina door op de foto te klikken:

Tekst