PKN
Protestantse wijkgemeente Schiebroek
 
Week vol herinnering Week vol herinnering
Rondom de datum van Allerzielen heeft de Goede Herderkerk voor de coronatijd de afgelopen jaren de Avond van Gedenken georganiseerd. Een avond om in een sfeervolle en warme omgeving de herinnering aan een dierbare te koesteren.
Om meer mensen te bereiken hebben we in samenwerking met Natuurtalent een laagdrempeliger  programma ontwikkelend. Zo is er nu ook voor jonge kinderen de mogelijkheid om mee te doen. De naam van is nu: Dia des Mortes. Herdenkingsdag. Een begrip wat zijn oorsprong in Latijns Amerika heeft.
Programma Week vol herinnering

 
lees meer »
 
Psalmenkring Psalmenkring
Op 18 oktober 2021 is de psalmenkring onder leiding van Dick ter Horst gestart. Deze gesprekskring bestaat uit 8 gemeenteleden. Mocht u/jij ook aan willen sluiten neem dan even contact op met Miek van Zanten Solleveld (0628264334).
 
Open Hof ontmoetingsmiddag 14 november 2021

Open Hof ontmoetingsmiddag 14 november 2021
Onderwerp voor deze middag is:
‘Geestelijke verzorging bij de geüniformeerden’
(defensie en politie)

Na een langdurige onderbreking door het coronavirus, zijn we blij dat we u weer kunnen uitnodigen voor een ontmoetingsmiddag.
Hoe is het met de geestelijke verzorging vanwege de kerk in de krijgsmacht en bij de nationale politie? Op deze vraag zal onze predikant ds. Wim in ’t Hout vanmiddag uitgebreid ingaan. Voorheen deed hij als geestelijk verzorger zijn werk binnen de ´subcultuur´ van het leger én binnen de organisatie van de politie, heden ten dage ´nationale politie´ genoemd. Hij wil door middel van beelden en verhalen deze categoriale zielzorg vanwege de kerk dichter bij ons proberen te brengen.
Aangezien de militaire samenleving zo´n aparte wereld is (en voor sommigen de politie-organisatie ook op enige afstand staat), en je die uit ervaring moet kennen om dit werk een beetje te begrijpen, is het volkomen logisch dat velen niet weten wat ze zich hierbij moeten voorstellen, ook al is het optreden van leger en politie in toenemende mate meer en meer in het nieuws geweest.

Deze middag wordt gehouden in kerkgebouw Open Hof, Hesseplaats 441 in Rotterdam-Ommoord. De inloop is om 14.30 uur met een kopje thee of koffie; om 14.45 uur begint de presentatie en de middag eindigt om ongeveer 16.30 uur. De toegang is gratis.
Het belooft een heel interessante middag te worden waarop we velen van u hopen te verwelkomen!

De ontmoetingsmiddagcommissie
Maartje Greevenbosch, Henny Muilwijk, Dori Heijmans
 
lees meer »
 
Onze gemeente maakt gebruik van de Appostel app.

Onze gemeente maakt gebruik van de Appostel app.
Via deze app bent u altijd en overal betrokken bij onze gemeente. Met de app kunt u alle kerkelijke geldzaken op één plek beheren.
 
 
lees meer »
 
FaceBook FaceBook
De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.
U vindt onze facebookpagina door op de foto te klikken:

Tekst
 
 

Inloggen


Kerkgebouw

 
Zicht bij binnenkomst

 
Kerkzaal vanuit liturgisch centrum

 
Het hoofdorgel

 
Bijbel

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.