Privacybeleid Foto's Privacybeleid Foto's

Beelden geven veel meer weer dan woorden. Zij geven sfeer weer en maken de site aantrekkelijker. Door gebruik van foto’s wil de Protestantse wijkgemeente Schiebroek toegevoegde informatie meegeven.
De foto’s worden enkel gebruikt op de website van de Protestantse wijkgemeente Schiebroek en zijn niet bestemd voor verdere publicatie en/of vermenigvuldiging.

Bezwaren tegen een foto op de website van de Protestantse wijkgemeente Schiebroek

In verband met de bepalingen betreffende de schending van het portretrecht en/of de schending van de privacywetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG))  zullen foto's altijd op verzoek van betrokkene verwijderd worden. Een bezwaar dient schriftelijk ingediend te worden. Dit kan per formulier op de website van de Protestantse wijkgemeente Schiebroek aan de webmaster of per e-mail: ict@goedeherderkerk-schiebroek.nl
Belangrijk is wel dat u uw contactgegevens vermeldt: naam en adres van de persoon die bezwaar aantekent samen met de activiteit, de datum en omschrijving van de desbetreffende foto.
Zodra de Protestantse wijkgemeente Schiebroek uw aanvraag binnenkrijgt, wordt na controle van de gegevens de foto verwijderd. U krijgt van de Protestantse wijkgemeente Schiebroek zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken, een schriftelijke reactie naar aanleiding van uw bezwaar.

 

terug