Orde van dienst / liturgie Orde van dienst / liturgie
Onze ere-diensten zijn weer zonder beperkingen te bezoeken. Zie ook de (tab)  "Homepagina" voor meer informatie. Omdat wellicht nog niet iedereen een fysieke dienst wil of kan bijwonen worden de diensten vanaf 20 maart 2022 (alleen nog) met geluid uitgezonden.
maar...
de actie Beeld & Geluid is met succes afgerond en heeft het mogelijk gemaakt dat vanaf nu (18 september 2022) onze diensten met geluid en beeld kunnen worden uitgezonden.
Voor het volgen van de dienst via youtube klikt u hier op  youtube.com (komt niet de juiste kerk in beeld zoek dan naar " goede herderkerk schiebroek ". Of klik hier op  kerkdienstgemist.nl  voor het volgen van de dienst via deze site (komt dan niet de juiste kerk in beeld zoek dan naar " schiebroek ").
Volg verder de aanwijzingen die bij youtube en/of kerkdienstgemist.nl worden gegeven.
De uitzendingen worden vanaf ongeveer tien minuten voor het begin van de dienst gestart!.
N.B.: Door problemen met een van de microfoons is het geluid (zang/koorzang)  tijdens de dienst
van 18 september gedeeltelijk weggevallen.

Voor de orde van dienst of liturgie van onze kerkdiensten klikt u hier op Nieuwsbrief en kiest u de gewenste versie.