PKN
Protestantse wijkgemeente Schiebroek
 
Zaterdagmiddagconcert

Zaterdagmiddagconcert
Hommage à Marcel Dupré
Op 25 september, 15:00 uur vindt het volgende zaterdagmiddagconcert plaats in de Goede Herderkerk. Iddo verzorgt samen met Joost de Nooijer een orgelconcert rondom de 50 jaar geleden overleden Marcel Dupré. Deze Franse orgelvirtuoos, componist en improvisator was organist van de Saint-Sulpice in Parijs en maakte tournees over de hele wereld.
Aanmelden kan weer door te mailen naar concerten@goedeherderkerk-schiebroek.nl zodat u zeker bent van een plaats. De toegang is vrij met (digitale) collecte na afloop. Zeg het voort en wees van harte welkom! 
lees meer »
 
Onze gemeente maakt gebruik van de Appostel app.

Onze gemeente maakt gebruik van de Appostel app.
Via deze app bent u altijd en overal betrokken bij onze gemeente. Met de app kunt u alle kerkelijke geldzaken op één plek beheren.
 
 
lees meer »
 
FaceBook FaceBook
De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.
U vindt onze facebookpagina door op de foto te klikken:

Tekst
 
 

Inloggen


Kerkgebouw

 
Zicht bij binnenkomst

 
Kerkzaal vanuit liturgisch centrum

 
Het hoofdorgel

 
Bijbel

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.