PKN
Protestantse wijkgemeente Schiebroek
 
Online nieuwjaarsconcert Goede Herderkerk Online nieuwjaarsconcert Goede Herderkerk
Op zaterdag 22 januari om 20:00 uur verzorgt Iddo van der Giessen een livestream orgelconcert vanuit de Goede Herderkerk in Rotterdam-Schiebroek om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Op het programma staat Frans-romantische muziek van Joseph Bonnet en de 200 jaar geleden geboren César Franck, een groot Bachwerk en een poëtisch Allegretto van Edward Elgar. Het concert wordt afgesloten met de indrukwekkende, jubelende koraalfantasie van Max Reger over het lied ‘Halleluja! Gott zu loben, bleibet meine Seelenfreud’. Dit lied is een berijming van Psalm 146 op een onbekende maar erg fraaie melodie. Het concert is via de link https://youtu.be/tOje2zqw9pc te volgen.

Een vrijwillige bijdrage voor dit concent wordt zeer op prijs gesteld. Dat kan bijv. vie Appostel of via de kerkwinkel
 
 
Onze gemeente maakt gebruik van de Appostel app.

Onze gemeente maakt gebruik van de Appostel app.
Via deze app bent u altijd en overal betrokken bij onze gemeente. Met de app kunt u alle kerkelijke geldzaken op één plek beheren.
 
 
lees meer ยป
 
FaceBook FaceBook
De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.
U vindt onze facebookpagina door op de foto te klikken:

Tekst
 
 

Inloggen


Kerkgebouw

 
Zicht bij binnenkomst

 
Kerkzaal vanuit liturgisch centrum

 
Het hoofdorgel

 
Bijbel

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.