Nieuw! Meelezen op woensdag Nieuw! Meelezen op woensdag

Op woensdag 11 mei beginnen we met iets nieuws: Meelezen. We komen op woensdagavond bij elkaar en lezen vast de tekst van de zondag. We verzamelen de eerste indrukken, ik geef wat achtergrondinformatie en we gaan in gesprek. Zo eenvoudig is het. Mijn ervaring is dat het een heel mooie aanvulling op de zondag is. Je beleeft de dienst heel anders als je alvast een keer door de tekst bent gegaan en het gesprek met anderen erover hebt meegemaakt. Het duurt niet veel langer dan een uur en – belangrijk – je hoeft er geen doorgewinterde Bijbellezer voor te zijn.

Het begint om 20:00 uur, in de kerk. Het is een open kring: je hoeft je niet aan- of af te melden. Kom gewoon en lees mee.

Af en toe breiden we de bijeenkomst uit tot ‘Meelezen met Iddo en Marco’. Dan doen Iddo van der Giessen en ik het samen. Dan gaat het zogezegd ook over de muziek in de tekst: aan welke toonsoort denk je, wat zou je erbij willen zingen, welke liederen schieten je te binnen?

Om de data vast te noteren: 11 en 18 mei; - op 25 mei is er meelezen met Iddo en Marco -; 1 juni.

Graag tot dan,
Marco Visser