Algemeen

Onder de geldende Covid-maatregelen is het nu mogelijk een gezamenlijke kerkdienst met beperkingen te houden. Wij volgen hiermee het advies van de Protestantse kerk Nederland.

De kerkdiensten beginnen - tenzij anders vermeld - om 10.00 uur. Voorlopig geldt nog steeds toegang voor max.50 personen en vooraf aanmelden. Zie de Homepagina en ook onze Nieuwsbrief. Ook de Agenda en Kerkdienst gemist? geven aanvullende informatie hoe onze kerkdiensten te volgen.

De Goede Herderkerk is rolstoeltoegankelijk en in de kerk is een ringleiding aanwezig.

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar is er opvang en voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er kinderkerk. Voor jongeren van 12 tot 16 jaar is er jeugdkerk. .

Na afloop van de dienst is er gelegenheid tot koffie/thee drinken in de Kastanjezaal (voor kinderen is er limonade)