PKN Kamp 2024

PKN Kamp 2024
Wij gaan weer, ga jij ook mee?

Ook dit jaar organiseren we een spetterend kamp voor kinderen van 8 t/m 12 jaar die op de basisschool zitten (je moet wel voor 1 juli de leeftijd van 8 jaar hebben bereikt). Na het thema ‘Trainingskamp’ van vorig jaar hebben weer een nieuw avontuur verzonnen. Dit jaar is het kamp vanaf zaterdag 13 juli t/m zaterdag 20 juli 2024. We gaan naar hele leuke nieuwe locatie: De Zandkamp in Ermelo.

Het kamp staat natuurlijk bol van de leuke dingen. Zo is er een sportdag, een vossenjacht, een speurtocht, en nog veel meer creatieve onderdelen. Deze worden uitgewerkt door het leidingteam en afgestemd op het thema! Rondom het kamphuis is een groot terrein waar we de ruimte hebben om lekker te spelen en op de banken kan je ook even rustig Duckies lezen. Voordat we naar bed gaan zingen we kampliedjes en is er een dagsluiting.
Het kamp wordt vanuit de kerk georganiseerd, maar staat open voor iedereen: welkom!

De prijs voor deze compleet verzorgde kampweek bedraagt € 175,00* per kind.

U als ouder of verzorger kunt uw kind(eren) opgeven via de QR of door voor ieder kind apart het formulier volledig in te vullen en deze te sturen naar: pknjeugdkamp [at] gmail.com.
Voor meer informatie en al je vragen kun je terecht bij Murk Okkema, via hetzelfde emailadres. Enkele weken voor het kamp wordt er een ouder-informatieavond gehouden.

Wij verheugen ons erop!
Team PKN Kamp

**
* Het niet kunnen opbrengen van het kampgeld mag geen reden zijn dat een kind niet op vakantie kan gaan! Mocht dit een probleem zijn, of kent u mogelijk deelnemers voor wie dit een probleem kan zijn, neemt u dan gerust contact met ons op zodat we met onze ervaring, samen een oplossing kunnen vinden.
* De werkelijke kosten voor deze compleet verzorgde kampweek komen ruim boven dit bedrag. Wij gaan uit van een bijdrage van € 175,00. Maar iedere extra bijdrage is welkom om dit kamp ook in de toekomst te kunnen blijven aanbieden.

 
terug