Jozef: Musical in 1 dag !

Jozef: Musical in 1 dag !
Kaartjes à € 2,50 reserveren op jozefmusical@gmail.com
of bij binnenkomst
(zaal open vanaf 18u45) maar vol=vol!
 
Welkom Welkom


Mensen komen hier bij elkaar
rond een verhaal.
Het is eeuwenoud
het gaat over onze vragen vandaag.
Bevrijdende stem
hoopvol geluid voor mensen hier en nu.


Welkom bij de Protestantse Gemeente rond de Goede Herderkerk in Rotterdam-Schiebroek. Wij zijn een levendige, muzikale protestantse gemeente met een open houding. Iedereen is altijd welkom, uit welke kerkelijke of onkerkelijke achtergrond dan ook, gelovig of ongelovig. Wij zijn met elkaar verbonden en willen ook aanwezig zijn voor mensen om ons heen, in de wijk en de stad. Hier willen wij een plek van ontmoeting en bezinning zijn, een huis om op adem te komen.

  • Wij maken deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) en zijn één van de zes gemeenten van de Protestantse Gemeente Rotterdam-Noordrand.
  • Ons ‘thuis’ is de Goede Herderkerk uit 1957 aan het Kastanjeplein 28, 3053 CD te Rotterdam.
    Locatie: Klik hier .
  • Neem gerust contact op: telefoon 010-418 86 99, of via de contactformulieren op deze site.
  • Onze privacy-verklaring kunt u lezen door hier te klikken.
 
Hart & Ziel

Hart & Ziel
Onze tijd vraagt om bezinning en verdieping. Daarom een programmering onder de noemer Hart & Ziel Schiebroek. Bedoeld voor iedereen in de wijk. Laagdrempelig, breed van opzet, aansluitend bij de vragen die er leven. Denk aan muziek, verstilling en gesprekken over actuele thema's. Kijk voor het programma in de komende maanden op de website: www.hartenzielschiebroek.nl.
 
Petrus - 40 dagen-tijd Petrus - 40 dagen-tijd
 
En welkom op zondag! En welkom op zondag!

Onze diensten zijn voor iedereen toegankelijk. Welkom zondag om 10.00 uur.

De diensten zijn met beeld en geluid te volgen via kerkdienstgemist.nl
en op ons YouTubekanaal: youtube.com


Voor kinderen van 0 tot 4 jaar is er opvang, voor kinderen van 4 tot 12 jaar kinderkerk en voor jongeren van 12 tot 16 jaar is er jeugdkerk. Welkom ook bij koffie, thee en limonade in de Kastanjezaal na afloop van de dienst!

Meer informatie over de komende zondagen vindt u onder de tab Kerkdiensten.
 
 
Meelezen op woensdag

Meelezen op woensdag

Op woensdagen lezen we vast de tekst van de zondag. Wat staat er eigenlijk, als je precies leest, en wat wil het ons hier en nu zéggen? Daarover gaan we in gesprek. Je hoeft er geen geoefende bijbellezer voor te zijn, je kunt gewoon aanschuiven. Welkom!

 
lees meer ยป
 
Onze kerkwinkel en kerkelijke app Appostel Onze kerkwinkel en kerkelijke app Appostel

Onze wijkgemeente heeft een eigen kerkwinkel. Dat is een digitale omgeving, waar u uw collectebonnen kunt bestellen en uw giften kunt overmaken. In de kerkwinkel kunt u ook bijdragen aan specifieke doelen of een CD bestellen.
Betalen doet u via de beveiligde omgeving van i-Deal.
Om bestellingen te doen in onze kerkwinkel moet u eenmalig een account aanmaken. U leest daarover meer in onze Kerkwinkel


U kunt ook gebruik maken van Appostel. Kies dan voor "wijkgemeente Schiebroek". In Appostel kunt u uw collectebijdrage doen. Dit kan kan vanuit een opgewaardeerd tegoed of via i-Deal.
Meer informatie via onze kerkrentmeesters.