aanmelden musical

aanmelden musical
Aan het eind van de dag treden jullie samen met hen op. Uiteraard voor echt publiek, want jullie ouders, verdere familie en vriendjes zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken.

Tijden
  • De dag begint om 13.00 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8.
  • Kinderen van groep 1 & 2 worden om 15:00 uur verwacht.
  • De voorstelling zelf begint om 19.00 uur en zal tot ca. 20.30 uur duren. De voorstelling is toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar. Voor kinderen jonger dan 4 jaar is er oppas.

Waar
  • In de Goede Herderkerk in Schiebroek (Kastanjeplein 28).

Meedoen en kosten
Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, stuur dan snel een mailtje aan jonamusical1dag@gmail.com. Want let op, vol=vol.

Meedoen kost € 3,00. Daar zitten dan meteen ook twee toegangskaartjes bij voor de voorstelling, voor je eigen fans. Je aanmelding is definitief na betaling. Als die geregeld is, ben je ingeschreven en rekenen we op je komst in maart. Leuk!

Graag tot dan!

P.S.: er kunnen maximaal 120 kinderen meedoen, dus reageer snel. Kijk vooral ook even op www.devliegendespeeldoos.com om te zien hoe leuk het gaat worden!
En ouders: we kunnen jullie hulp heel goed gebruiken op de dag zelf. Wil en kun je helpen, mail dan Jacqueline en Paul via paull.bos@planet.nl.

Dit project is een gezamenlijk initiatief van de wijkgemeentes van de Protestantste Gemeente Rotterdam-Noordrand.
 
terug