vacature financieel administratief medewerker vacature financieel administratief medewerker
Hou jij van cijfers en wil je graag met jouw administratief talent meer betekenis geven aan je werk? Dan kom je als geroepen! Als Financieel administratief medewerker bij het Kerkelijk bureau van Rotterdam Noordrand. Je werkt nauw samen met de coördinator van het kerkelijk bureau die de coördinatie en de algemene administratieve taken vervult van het kerkelijk bureau. Jij bent verantwoordelijk voor het financiële gedeelte van de administratie voor het kerkelijk bureau en de verschillende wijkgemeenten.

Meer informatie lees je hier.