Concert en CD presentatie

Voor het eerst in lange tijd is er weer een cd opgenomen in de Goede Herderkerk in Rotterdam Schiebroek. Samen met trombonist Joram van Ketel, heeft huisorganist Iddo van der Giessen een plaat gemaakt met de titel ‘Wachet auf!

lees meer ยป

De kerk door jouw ogen. Wat is jouw kerkfoto van het jaar.

Wat spreekt jou zo aan in de kerk? Laat het zien door mee te doen aan de fotowedstrijd van Actie Kerkbalans. Maak een foto waarop je laat zien wat de kerk voor jou zo waardevol maakt. Iets dat je ontroert, even stil maakt, in beweging zet, of doet lachen.
Je kunt meedoen in drie categorieën:
1. Vieringen op zondag als uiting van het geloof
2. Onderlinge betrokkenheid in de kerk als vorm van omzien naar elkaar
3. De missionaire en/of diaconale aanwezigheid van de kerk in dorp of stad
Alle informatie vind je op http://kerkbalans.nl/fotowedstrijd-kerkbalans

FaceBook FaceBook

De Goede Herderkerk heeft een eigen Facebookpagina! Door deze pagina te liken, blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en krijgt u regelmatig een kijkje bij de activiteiten die in en rondom de kerk plaatsvinden.
U vindt onze facebookpagina door op de foto te klikken:

Kerken in de wereld Kerken in de wereld

Enige tijd terug is aan u gevraagd foto's in te zenden van kerken waar u was tijdens uw vakantie. Als het kan met een leuke of interessante wetenswaardigheid over deze kerk en zo maken we een mooi overzicht van allerlei kerken in grote diversiteit.

Inmiddels zijn de eerste foto's binnen en zo is het spreekwoordelijke hek van de dam.

Klik hier om naar de pagina te gaan

U kunt uw inzendingen sturen aan:
of naar
Goede Herderkerk, Kastanjeplein 28, 3053 CD Rotterdam
Graag met vermelding: Kerken in de wereld!