Algemeen

weekend
Algemeen

De groep(en) tot ongeveer 16 komen tussen september en Pasen 1x per 2 weken van 19.00-20.00 bij elkaar. Plaats is het Jeugdhonk in de Goede Herderkerk. Het seizoen wordt afgesloten met een Paasmaaltijd. Begeleiding wordt gegeven door een van de predikanten en een gemeentelid.

De groep 16+ komt 1x per 3-4 weken een hele avond van 20.00-22.00 bij elkaar bij een van de predikanten thuis. Ook hun seizoen loopt van september tot de Pasen. Als afsluiting komen zij ook naar de Paasmaaltijd maar hebben daarnaast nog de traditie met elkaar te gaan eten buiten de deur.

Laatste weekend van januari is er het catechese / jeugdkerkweekend.