Kinderkerk 4 tot 12 jaar Kinderkerk 4 tot 12 jaar

In de Goede Herderkerk kennen wij de kinderkerk voor de kinderen in de basisschoolleeftijd.
We hebben twee groepen; de A-groep: dat zijn de kinderen van circa 4-8 jaar en de B groep zijn de kinderen van 8-12 jaar oud.
De kinderen gaan met hun ouders bij aanvang van de kerkdienst in de kerk zitten.
Tijdens de dienst - na de opening van het Woord - is er een kindergesprek waarbij alle kinderen worden uitgenodigd voorin de kerk te komen zitten.

Na het kindergesprek in de kerk gaan de kinderen elk naar hun eigen groep in twee ruimten onder de Kastanjezaal. Hier wordt over de lezing van die zondag verteld, gepraat, gespeeld en/of geknutseld. Dit doet de leiding aan de hand van het blad “Kind op Zondag”.

We kunnen altijd meer mensen gebruiken voor de kinderkerk.
Heb je belangstelling of wil je gewoon wat meer weten neem dan contact via het contact formulier