Onze kerkwinkel en kerkelijke app Appostel Onze kerkwinkel en kerkelijke app Appostel

Onze wijkgemeente heeft een eigen kerkwinkel. Dat is een digitale omgeving, waar u uw collectebonnen kunt bestellen en uw giften kunt overmaken. In de kerkwinkel kunt u ook bijdragen aan specifieke doelen of een CD bestellen.
Betalen doet u via de beveiligde omgeving van i-Deal.
Om bestellingen te doen in onze kerkwinkel moet u eenmalig een account aanmaken. U leest daarover meer in onze Kerkwinkel

U kunt ook gebruik maken van Appostel. Kies dan voor "wijkgemeente Schiebroek". In Appostel kunt u uw collectebijdrage doen. Dit kan kan vanuit een opgewaardeerd tegoed of via i-Deal.
Meer informatie via onze kerkrentmeesters.