Onze kerkwinkel en Kerkgeldapp Onze kerkwinkel en Kerkgeldapp

Onze wijkgemeente heeft een eigen kerkwinkel. Dat is een digitale omgeving, waar u uw collectebonnen kunt bestellen en uw giften kunt overmaken. De kerkwinkel is in ontwikkeling en zal in de toekomst meer mogelijkheden bieden, zoals deelname aan de jaarlijkse actie Kerkbalans.
Betalen doet u via de beveiligde omgeving van i-DEAL.
Om bestellingen te doen in onze kerkwinkel moet u eenmalig een account aanmaken. U leest daarover meer in onze Kerkwinkel

U kunt ook gebruik maken van de Kerkgeldapp. Kies dan voor "wijkgemeente Schiebroek". In de Kerkgeldapp kunt u uw collectebijdrage doen. Dit kan kan vanuit een opgewaardeerd tegoed.
Meer informatie via onze kerkrentmeesters.