MUSICAL JONA IN ÉÉN DAG – JE KUNT NOG MEEDOEN! MUSICAL JONA IN ÉÉN DAG – JE KUNT NOG MEEDOEN!
Inmiddels hebben al meer dan 50 kinderen zich opgegeven om te schitteren in de Musical Jona op zaterdag 7 maart in de Goede Herderkerk. Er kunnen in totaal 120 kinderen meedoen, dus er is nog plek voor meer deelnemers!

Heb je je nog niet opgegeven of heb je vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes om mee te vragen – gewoon doen! Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen en zeker voor de bovenbouw-groepen is er nog plek.

En (groot)ouders, willen jullie bevriende (groot)ouders op deze voorstelling attenderen? Kinderen die twee jaar geleden hebben meegedaan vonden het een onvergetelijke ervaring.

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, stuur dan snel een mailtje aan . Meedoen kost € 3,00 – daarvoor krijg je ook gelijk twee toegangskaartjes.