MUSICAL JONA - BEZOEK DE VOORSTELLING

Op zaterdag 7 maart studeren kinderen van de gezamenlijke kerken van de Protestantse gemeente Rotterdam Noordrand, samen met veel vriendjes en vriendinnetjes in 1 dag een musical in. Zij worden daarin begeleid door professionele spelers van De Vliegende Speeldoos.
Deze musical heet Jona en gaat – je raadt het al - over een man en een walvis. Over nieuwe kansen en vergeven: Geef elkaar je hand!

Kom je ook kijken en genieten? De voorstelling (in de Goede Herderkerk) begint om 19.00 uur en duurt tot 20.15 uur. Toegang voor iederen die ouder is dan 4 jaar. Kaarten kosten € 3,00 per stuk. Vooraf via deze link of 's avonds aan de zaal.