Betaalmogelijkheden voor Kerkbalans Betaalmogelijkheden voor Kerkbalans

Hieronder leest u op welke manieren u uw bijdrage aan Kerkbalans kunt betalen.
Gebruikmaken van automatische incasso is voor uw kerk het makkelijkst en minst duur.

lees meer ยป

Wijkraad Kerkrentmeester Schiebroek Wijkraad Kerkrentmeester Schiebroek

Wat doet de Wijkraad Kerkrentmeesters Schiebroek
De Wijkraad Kerkrentmeesters Schiebroek is belast met het beheer van de gebouwen, financiën en medewerkers van de Goede Herderkerk. Tot de gebouwen behoren naast het eigen kerkgebouw een pastorie en de voormalige kosterswoning, thans pastorie voor de wijkgemeente Ommoord.
Het beheer van de financiën betekent dat uitgaven worden gedaan voor de kosten van predikanten, koster, organisten, activiteiten en onderhoud. Daar staan gelukkig inkomsten tegenover, zoals uit de Aktie Kerkbalans, verhuur, collectes en giften.

Wie zijn de leden van de Wijkraad Kerkrentmeesters Schiebroek
De Wijkraad Kerkrentmeesters Schiebroek bestaat uit 5 personen:

Adrian de Bruijn
Jan Oudega
Johan Slotboom
Yvonne Rosbach
vacature

Hoe kom ik in contact met de Wijkraad Kerkrentmeesters Schiebroek
De Wijkraad Kerkrentmeesters Schiebroek vergadert elke laatste maandag van de maand. De vergaderingen zijn openbaar.

Contact via ons mail adres:

werkgroepen van de Kerkrentmeesters werkgroepen van de Kerkrentmeesters

De Wijkraad Kerkrentmeesters heeft voor haar omvangrijke takenpakket enkele werkgroepen ingericht.
Er is de werkgroep ICT, die er voor zorgt dat in het gebouw internet, telefoon, alarminstallatie en dergelijke blijft functioneren. Deze groep zorgt ook voor het verzenden van nieuwsbrieven.
De werkgroep Radiodienst zorgt er voor dat de geluidsinstallatie in de kerkzaal werkt en dat de eredienst te beluisteren is via Kerkdienst gemist.

Ook taken als beheer ledenadministratie, beheer website, kerkwinkel, kerkgeldapp, verhuur aan andere gebruikers behoren tot het aandachtsgebied.

Kerkgeld app: nu ook betalen vanuit een tegoed Kerkgeld app: nu ook betalen vanuit een tegoed

De Kerkgeldapp is volop in ontwikkeling en biedt nu ook de mogelijkheid om betalingen te doen vanuit een aangemaakt tegoed. U kunt uw collectegiften nu betalen vanuit een tegoed. Dat werkt als een moderne, digitale manier van collectebonnen.
U maakt een bedrag over naar de kerk, dat wordt als persoonlijk tegoed voor u geregistreerd en kunt u steeds aangeven welk bedrag u uit uw tegoed wilt aanwenden voor welk doel. Op dit moment de beide collectes en een betaling voor Onderweg.
Het voordeel voor u is dat u minder afschriften hoeft na te lopen bij uw jaarlijkse belastingaangifte (minder administratie); het voordeel voor de kerk is dat wij met veel minder i-Dealbetalingen te maken krijgen, wat kostenbesparend is. Want, slechts een deel van het totaal aantal i-Dealbetalingen is voor ons kosteloos.