Introductie Introductie

Voor de erediensten, die om 10.00 uur beginnen en waarin ook altijd een kindergesprek plaatsvindt, komen we samen in de Goede Herderkerk, Kastanjeplein 28 (gelegen in de vijver en een herkenningspunt voor allen die Schiebroek binnenkomen).

Wij mogen ons erop verheugen dat, naast de vele ouderen die aan onze gemeente verbonden zijn, ook jongeren zich bij ons thuis voelen en actief betrokken zijn.

Samen met de predikanten zijn er eveneens vele vrijwilligers werkzaam. Jaarlijks wordt er een ruim en zeer divers scala aan activiteiten en kringen aangeboden variërend van catecheses (met jaarlijks een weekend) tot oecumenische ontmoetingen, kringen voor twintigers en dertigers, leerhuizen, maar ook 'samen aan tafel' of een literaire leeskring enz. Gezien het aantal deelnemers mogen we concluderen dat we hiermee in een behoefte voorzien.

Kortom: een actieve bruisende gemeente!