Afscheid van ds. Rik Radstake: 8 en 14 september Afscheid van ds. Rik Radstake: 8 en 14 september
Ds. Rik Radstake gaat na 41 predikantsjaren met emeritaat (“pensioen”). Op twee momenten staan we daar bij stil:
  • U bent van harte uitgenodigd voor de kerkdienst op zondag 8 september 2019, aanvang 14.30 uur, waarin onze wijkpredikant ds. Rik Radstake voor de laatste keer als dienstdoend predikant zal voorgaan. Deze dienst wordt op bijzondere manier muzikaal ondersteund. Tevens zijn genodigden aanwezig.
                       Na afloop van de dienst is er alle gelegenheid om Rik de hand te drukken.
  • Op zaterdag 14 september nemen we als gemeente afscheid in een feestelijk samenzijn dat in het bijzonder bedoeld is voor leden van de Protestantse wijkgemeente Schiebroek. Vanaf 15.00 uur is er koffie/thee; einde bijeenkomst omstreeks 18.30 uur.