Aanmelden voor de diensten op 25 en 27 december Aanmelden voor de diensten op 25 en 27 december
U kunt zich nu al aanmelden, als u de dienst op kerstmorgen en/of de dienst op zondag 27 december (“derde kerstdag”) wilt bijwonen. Zoals gebruikelijk bij Nel van Dijk (nelvandijkdrost@hetnt.nl of telefonisch 4183559 of 06 43736652).
Aanmelden kan tot dinsdag 22 december 19.00 uur. Als u na aanmelding onverhoopt toch niet naar de kerk kunt komen, wilt u dat dan laten weten aan Nel. Uw plaats is dan beschikbaar voor een ander.

Goed om te weten: De dienst op kerstmorgen hopen we rechtstreeks in beeld en geluid uit te zenden.