Online nieuwjaarsconcert Goede Herderkerk Online nieuwjaarsconcert Goede Herderkerk
Op zaterdag 22 januari om 20:00 uur verzorgt Iddo van der Giessen een livestream orgelconcert vanuit de Goede Herderkerk in Rotterdam-Schiebroek om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Op het programma staat Frans-romantische muziek van Joseph Bonnet en de 200 jaar geleden geboren César Franck, een groot Bachwerk en een poëtisch Allegretto van Edward Elgar. Het concert wordt afgesloten met de indrukwekkende, jubelende koraalfantasie van Max Reger over het lied ‘Halleluja! Gott zu loben, bleibet meine Seelenfreud’. Dit lied is een berijming van Psalm 146 op een onbekende maar erg fraaie melodie. Het concert is via de link https://youtu.be/tOje2zqw9pc te volgen.

Een vrijwillige bijdrage voor dit concent wordt zeer op prijs gesteld. Dat kan bijv. vie Appostel of via de kerkwinkel