Kerkdiensten vanaf Pinksteren Kerkdiensten vanaf Pinksteren
Pinksteren is in onze geloofstraditie een feest van goed nieuws. Het Pinksterfeest wordt ook gezien als het begin van de christelijke kerk.
Hoe mooi en symbolisch is het dat juist met Pinksteren de kerkdiensten in de Goede Herderkerk worden hervat waar gemeenteleden weer bij aanwezig kunnen zijn. Het gezamenlijk vieren van kerkdiensten is zeer gemist en door velen is hiernaar uitgezien.
De diensten worden hervat met de bestaande regels van het onderling afstand houden en met de voorwaarde dat aanmelding voor de dienst vooraf nodig is. Er is plek voor 30 kerkgangers (exclusief medewerkers).

De kerkenraad is terughoudend om direct te starten met het gezamenlijk binnen koffie drinken. De maatregelen die de overheid afkondigt voor activiteiten (zowel binnen als buiten), zullen door de kerkenraad worden gebruikt als leidraad voor het hervatten van activiteiten en het aantal personen dat daaraan kan deelnemen.

Voor nu is er het bemoedigende vooruitzicht dat we elkaar weer vaker kunnen ontmoeten en vanaf Pinksteren gezamenlijk de erediensten kunnen vieren. U kunt zich tot uiterlijk de vrijdag voor de dienst tot 18.00 uur aanmelden bij Nel van Dijk, telefonisch 010-4183559 of per mail nelvandijkdrost@hetnet.nl

De pinksterdienst zal ook via een livestream te volgen zijn. De link hiervoor vindt u in de Zondagsbrief en via een klik op Pinksteren, 23 mei vanaf 9u55 komt u er direct.