Heilige huisjes Rotterdam – ook onze Goede Herderkerk doet mee! Heilige huisjes Rotterdam – ook onze Goede Herderkerk doet mee!
Rotterdam staat met recht bekend om haar moderne architectuur. Maar wist je dat onze stad talloze gebedshuizen telt, ieder met een unieke geschiedenis en karakter? Tijdens de Rotterdam Architectuur Maand 2022 zetten deze heilige huisjes daarom hun deuren wagenwijd open voor alle inwoners, geïnteresseerden & liefhebbers van religieus erfgoed.
In het programma van de Goede Herderkerk staat onder andere een bijzonder orgelconcert door Iddo van der Giessen gepland op zaterdag 28 mei om 15.00 uur. Vanzelfsprekend is op die dag ook de inzameling voor de voedselbank én is het mogelijk om de toren te beklimmen om te genieten van een schitterend uitzicht over Schiebroek en wijde omgeving.
Wij beperken ons niet tot de zaterdag, ook in de week zelf is de kerk elke dag open tussen 10 en 12 voor een luisterend oor of juist een moment van stilte. De bezoekers van de maandelijkse koffie-ochtend staan op donderdag 2 juni nog meer dan anders klaar voor de ontvangst van bezoekers.
Meer informatie is te vinden op www.heiligehuisjesrotterdam.nl