Coronamaatregelen per 28 november 2021 Coronamaatregelen per 28 november 2021
  • Een coronacheck is voor kerkelijke bijeenkomsten NIET nodig. Aanmelden vooraf en registratie vervallen.
  • De 1,5-meter regel afstand houden is verplicht. Om hieraan vorm te geven willen we voor de komende tijd de banken en rijen stoelen ’om-en-om’-gebruiken, dus steeds een rij leeg laten.
  • De plaatsen blijven nog gemarkeerd. En waar nodig gereserveerd. Binnen de rij kunnen mensen zelf hun plaats kiezen.
  • Het handen schudden (ook door de predikant en ouderling van dienst) blijft achterwege.
  • De collecte met contant geld vindt ongewijzigd plaats bij de uitgang in de aanwezige bekers.
  • Zowel voor als na de dienst zijn ambtsdragers aanwezig om een en ander in goede banen te leiden
Bij klachten blijft gelden: blijf thuis en laat je testen!