Bezoek kerkdienst is mogelijk en van harte welkom Bezoek kerkdienst is mogelijk en van harte welkom
  • Een coronacheck, aanmelden vooraf en registratie zijn niet meer van toepassing.
  • De 1,5-meter regel afstand houden en bij voorkeur ook het gebruik van mondkapjes houden we deze dienst op 20 februari nog aan evenals het ’om-en-om’-gebruiken van de banken en stoelen, dus steeds een rij leeg laten.
  • Ook wordt er deze dienst nog gebuik gemaakt van gemarkeerde plaatsen.
  • Evt. beperkingen voor de gemeentezang worden indien nog nodig tijdens de dienst aangegeven
  • Het handen schudden (ook door de predikant en ouderling van dienst) blijft nog achterwege.
  • De collecte met contant geld vindt ongewijzigd plaats bij de uitgang in de aanwezige bekers.
  • Zowel voor als na de dienst zijn ambtsdragers aanwezig om een en ander in goede banen te leiden
  • Koffie drinken na de dienst is voor veel gemeenteleden een belangrijk onderdeel van het zondagse ritueel. Ook hierbij is het belangrijk afstand te houden en op uw plaats aan tafel te blijven. Dan kan het koffiedrinken op een veilige manier.
U bent van harte welkom en ...

bij klachten blijft gelden: blijf thuis en laat je testen!

.: