Doe je ook mee?

Doe je ook mee?

De Goede Herderkerk is een huis van inspiratie en ontmoeting. In de zondagse dienst is er veel wat ons raakt. Het hoopvolle geluid vanuit de bijbelteksten, de muziek die we luisteren, het samen zingen en bidden. Maar ook de koffie na afloop van de dienst doet je goed.

Het gaat bij ons over geloof, hoop en liefde: woorden van onschatbare waarde. Het gaat over wat het leven ten diepste de moeite waard maakt, wat niet in geld uit te drukken is. Toch moet het kerkzijn natuurlijk wel betaald worden. Denk aan het gebruik van het kerkgebouw, het kinderwerk, het pastoraat door de predikanten of het houden en uitzenden van de kerkdienst.

In de komende tijd willen we ons daarnaast nog meer richten op activiteiten voor een bredere groep van wijkbewoners. En natuurlijk gaan we door met verduurzamen van het kerkgebouw... Alleen samen kunnen we dit waarmaken! Zodat we ook in de komende jaren een gastvrije plek kunnen zijn. Een huis waar jong en oud zich veilig, gezien en geliefd mag weten.

Daarom een beroep op jou voor een financiële bijdrage. Elke bijdrage is heel welkom, en is volledig bestemd voor onze Protestantse wijkgemeente Schiebroek. Je kunt een bedrag overmaken naar rekening
NL67 RABO 0373 7223 89 of gebruik maken van deze QRcode:
 


Onze folder met meer informatie over Actie Kerkbalans is in te zien of op te halen met een klik op de onderstaande link:
Kerkbalans folder

en voor meer info over de Actie Kerkbalans en de diverse mogelijkheden om te doneren klik je op Nieuws en daar onder Actie Kerkbalans is meer te lezen...
terug