OPROEP

zegt het voort! zegt het voort!
OPROEP

We zoeken leuke verhalen, anekdotes, foto's en verdere informatie over de wijkgemeente van de Goede Herderkerk en Vredevorstkerk. U kunt hier bij denken aan de algemene geschiedenis van de gemeente of gebouw, leuke activiteiten zoals bazars, kerkedag, clubs, kampweken, bijzondere kooractiviteit, noem maar op!

Graag ontvang ik uw gewaardeerde bijdrage in een enveloppe met uw naam en adres ter attentie van de webmaster. (Zo kan ik ook zorgen dat u uw foto's na verloop van tijd ook weer terug kunt ontvangen.) U kunt uw enveloppe afgeven aan een van de kerkenraadsleden die er dan voor zorgt dat de enveloppe bij mij terecht komt. Uiteraard mag het ook digitaal!

Hans Visser