Kenia 2020 blijft volop doordraaien, ook in deze coronatijd. Kenia 2020 blijft volop doordraaien, ook in deze coronatijd.
Hoe werkt het:
  • U kiest welke planten en of Phalaenopsis u wilt bestellen
  • U geeft uw bestelling door aan een van de leden van de keniagroep
of legt contact met Derk Burgers (derkburgers@zonnet.nl of 06-14540118)
Let op! Vermeld duidelijk de grote van de pot bij de plant en de kleur bij de Phalaenopsis

• TIP! De keniagroep is een samenwerking aan gegaan met Stichting Geronimo. Deze stichting, deelt vanuit de kapperszaak van eigenaar en mede oprichter Iwan voedselpakketten uit.
    Wij geven u de mogelijkheid om hier een plant bij te doneren. 3 planten voor de prijs van 2.

De helft van de opbrengst is voor het keniaproject, de andere helft is voor de teler die de steun hard kan gebruiken in deze tijd.