PKN
Protestantse wijkgemeente Schiebroek
 
Concert en CD presentatie

Concert en CD presentatie

De trombone en het orgel zijn twee instrumenten die goed tegen elkaar opgewassen zijn. Beide instrumenten en musici dagen elkaar uit om de muzikale uitersten op te zoeken. Ze spelen samen in de spannende Partita für Posaune und Orgel van Jan Koetsier gebaseerd op het lied ‘Wachet auf, ruft uns die Stimme’ en het spetterende Morceau Symphonique van Guilmant. In orgelrepertoire van Bach, Mendelssohn, Guilmant en een première van Ad Wammes toont Iddo van der Giessen zich een warm pleitbezorger van het veelkleurige Van Leeuwen/Kramer-orgel in de Goede Herderkerk.
Op zaterdagmiddag 1 december, 15.00 uur, presenteren beide musici de cd met een concert in de Goede Herderkerk. De toegang is vrij, na afloop wordt er gecollecteerd ter bestrijding van de onkosten. De cd is deze middag natuurlijk aan te schaffen, en ook via onze kerkwinkel. Van harte welkom in de Goede Herderkerk!

terug
 
 

Inloggen


Kerkgebouw

 
Zicht bij binnenkomst

 
Kerkzaal vanuit liturgisch centrum

 
Het hoofdorgel

 
Bijbel

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.